DUPLO-ABLAK hő- és hangszigetelés
A DUPLEX szalaggal egyszerűen lezárhatja az
ablakok légréseit
Duplex-szalag tömítés

DUPLEX tömítés

Az öntapadó ragasztóréteggel ellátott speciális műanyagból készülő, rugalmas, nem öregedő, mosható Duplex tömítő szalag egyszerűen szerelhető és lezárja a falcok légréseit. Ez a tömítés rugalmasan követi a falcok változó méretű hézagait és az itt tapasztalt - egyébként igen jelentős - hőveszteséget szinte maradéktalanul kiküszöböli.

Miért válassza a DUPLEX szalagot

A Német Stiftung Warentest által végzett 25 különböző tömítőprofil vizsgálata szerint a V-profilú tömítőszalagok bizonyultak jónak, és ezen belül a Duplex szalag minősítése volt a legjobb. A különböző profilgumik középmezőnyben helyezkedtek el, a habszivacsok, mint erre alkalmatlanok, zárják a sort.

A profilgumik a tömítendő réseket csak korlátozva tudják szigetelni, ugyanis 0-1,5 mm körüli réseknél az anyag összenyomott vastagsága feszítést, vetemedést idézhet elő, a gyártási méreten túl nem tudnak kiterjedni, zárni és így csak közel azonos tágasságú hézagok lezárására alkalmasak.

Szerelési árak és választék

A Duplex szalag két méretben is rendelkezésre áll, a keskenyebb 0-6 mm, a szélesebb 0-10 mm tágasságú hézag lezárását biztosítja. Az utóbbi kiválóan alkalmas vetemedett szárnyú bejárati ajtók hézagtömítésére. A Letex egy speciáli műbársonyból készült öntapadós tőmítő szalag, amit kifejezetten ajtókhoz ajánljuk.

  • Duplex szalag 19mm - 280 Ft + Áfa / m
  • Duplex szalag 32mm - 440 Ft + Áfa / m
  • Letex szalag - 760 Ft + Áfa / m

Az árak évényesek Budapest területén, saját szerelésünk esetén. A megrendelés összege minimum 15e Ft, ez esetben kiszállási díj nincs! Ha a megrendelés összege kevesebb, mint 15e Ft, akkor a kiszállási díj 4e Ft.
Vidékre megbeszélés szerint

Szalag árak

A Duples és Letex öntapadós szalagok megvásárolhatók külön termékként is, ilyenkor önnek kell elvégeznie a felragasztást! Az árakat a webáruház menüpontra kattintva láthatja.

Telephelyünk: Bp. XX.ker. Rákóczi u. 43
Vásárlás elött telefonos egyeztetés szükséges!

Garancia

A szalag anyaga szakszerű felragasztás esetén garantáltan megtartja a szigeteléshez szükséges rugalmasságát 3 éven keresztül

Duplo-Duplex Hő- és Hangszigetelési Kft. A Duplo szigetelés disztributora
1203 Budapest, Rákóczi utca 43.
Tel./Fax: 06-1-283-2408
Mobil: 06-20-533-9164
E-mail: info(@)duploablak.hu